Nejnovější recenze ze sekce Přepravky pro hlodavce
- Kvalitní zpracování
- Plast vypadá křehce, ale za tu cenu to lze očekávat
dobrý
- pevná a spolehlivá
Je lehká, pro přepravu malého zvířete vyhovující.
- Super.
- Prepravka pěkně zaoblená jako košíček, kvalitní plast
- Velmi křehký kryt
Víko příliš křehké, dorazil mi olámaný z oboru stran, jinak zbytek přepravky moc pěkný, možné použít jako košíček pro zvířátka, která se nesnaží uniknout
zatim nemáme koho přepravovat ale je pěkná
- hezký design a různé barvy
- připomíná klec, pták má výhled ven
- snadná manipulace a čištění
- obsahuje bidýlko
- vhodná především pro použití uvnitř auta, při delším přenosu venku v chladném počasí či větru hrozí prochladnutí ptáka
Klece jsme kupovali jako přepravku pro andulky. Vybrali jsme ji, protože na rozdíl od většiny přepravek připomíná klec a ptáci mají dobrý výhled ven. Dříve jsme používali celoplastovou přepravku pro hlodavce a pták v ní byl neklidný a často se plašil. V této i tříhodinovou cestu zvládli bez problémů. Jen je nutné chránit ptáka před průvanem v autě.
- dostatečně velká pro 2-3 morčata
- zavírání by mohlo být vyřešeno jinak - moc mu nevěřím, ale uvidíme co přinese praxe
- produkt vypadá kvalitněji, než podobné od jiných výrobců.
- dobrý poměr cena/kvalita
- není možnost výběru barevného provedení, alespoň zde na shopu MALL.CZ.
- vypadá hezky a stabilně, ale ještě ji nemám vyzkoušenou na cestách
- velký prostor (morče)
- průduchy pro dobrou cirkulaci vzduchu
- lehká přepravka
- lze jednoduše připoutat
- lehký a skladný
- málo robustní, spíše fórové, jen pro velmi klidná zvířátka
- Patent zacvaknutí není moc bezpečný jen se nasunuje
Vhodné pro křečky, potkánky a jiná drobná zvířátka, lze i malého zakrslého králíčka zde dát ale jak poroste už tam určitě nevleze :)
- snad jen cena
- nekvalitní provedení, vrchní plast jde špatně zavírat a je křehký, asi moc dlouho nevydrží a brzy praskne
pro králíčka je přepravka malá, zpracování nekvalitní, znovu bych ji nekoupila, vzhledem k ceně dopravného a ceny přepravky by se nevyplatilo zboží vrátit
- Lehkost
- Nevzdušná, vhodná pouze na krátké přepravy
- Nekvalitní otvírání
Na přepravu v teplotě do 20 st. bez problému, jinak v ní zvíře nemá vzduch kvůli plnému dnu. Otvírání nedořešené.
- praktický, pro malého hlodavce vyhovující
- dobre drzici
Zobrazuji 81 - 100 ze 331 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...17 Další »