Nejnovější recenze ze sekce Přepravky pro hlodavce
Všechno OK,
- dobrý materiál
- těžko se otevírá celá plastová půlka při čištění
- Prostorný
- lehká
- oproti ostatním vypadá nejodolněji
- samý plast
- hůře se skládá, ale nic strašného
- neumístíte pítko
Myslím, že se v této velikosti jedná o jednu z nejlepších možností. Ostatní přepravky tohoto typu jsou chatrnější. Tato je sice také celá z plastu a určitě nevydrží věčně, ale je myslím nejbytelnější. Vadí mi jen, že zde nejde umístit pítko. V této přepravce budu na krátké vzdálenosti přepravovat až 4 potkany, což je myslím maximum.
- Poměr cena/ výkon
Menší než jsem čekala dle rozměrů na netu
- Velmi špatně se otevírá a uzavírá, musí to jít prez silu. Na to ze to je přenosná pro hlodavce bych čekala lepší provedení zavirani-kralik z toho ma vždy akorát šok jak ten uzávěr zapdne do sebe. Hodně fórové uzavírání
- Šikovná věcička na přenos morčátka
- Optimální velikost pro mé urostlé morče
- Bezvadné je poloprůhledné víko. Morče pěkně vidí ven.
Bezvadný produkt - košíček vypadá pěkně a můj morčecí kluk se v něm cítí spokojeně.
vybrali jsme růžový pro králičí slečnu. Příjemný materiál, dobře se nosí.
- Dobra kvalita, super cena
- průhledné víko je super, vidíte na zvíře během transportu, 2kg -průhledné víko je dobré , že vidíte na zvíře během transpotru, na 2kg beránka králíka ok
- výborná konstrukce přepravky, kvalitní materiál
- méně háklivá na rozbití, plast je pružnější a není tak křehký
- malé kulaté dírky i pro menší zvířátka, např. křeček
- přepravka došla už smontovaná
Šikovná přepravka na malá zvířata.
- Velikost optimální pro středního králíka
- Design
Nejlepší! Mám mnoho let a stále spokojenost.
- Pro křečky ideál
- Kvalita nic moc, ale co bych čekala za ty peníze
- Velikost, která je unikátním kompromisem mezi běžnými 70 cm a 100 cm dlouhými boxy konkurenčních výrobců.
- Naprosto neadekvátní řešení přichycení vrchní mříže, která se má otevírat. Jsou tam v plastu vylisované "zobáčky" na přichycení kovové mříže. Výlisek je z velmi křehkého plastu v neodpovídajících rozměrech a i přes maximální opatrnost se na obou stranách 2 ze 3 zobáčků nalomily/napraskly. Pravděpodobně schválně je totiž dodána mříž kovová zvlášť, aby si ji při zacvaknutí zlomil zákazník sám a měl s tím pak akorát starosti. Navíc takto velkou věc by byl problém reklamovat a ještě se s někým dohadovat, že se opravdu nejedná o neodbornou manipulaci,ale o nekvalitu výrobku. Nehledě na to, že náklady na vrácení zboží k prodejci by šly za mnou a tím by mi zvýšily náklady na pořízení boxu.
Bohužel jsem na recenzi narazila až po objednání zboží jeho zaplacení a musím s ní naprosto souhlasit. Doufám, že aspoň plastové západky na bocích klece vydrží. Nechápu jak mohli použít plastové díly z měkkého plastu, měl být použit kov.
- šikovné dvojité otvírání
- nešikovné uchycení popruhu - bez podrobného návodu uchycení, nepříjemně cítit plast
- dobře se drží
- lehká
- vrchní otevírací plast je trochu fórový a špatně se otevírá / zavírá
- Perfektní provedení, kvalitní materiál, výborně se převáží a potkanům vyhovuje
Zobrazuji 101 - 120 ze 331 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...17 Další »